Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: همه بخش‌های کشور با اصلاح الگوی مصرف به عبور از تابستان کمک کنند.

به گزارش روز دوشنبه ایران اکونومیست از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، «پروین صالحی مبارکه» در حاشیه  بازدید از شرکت مدیریت شبکه برق کشور افزود: بر اساس اظهارات مقام‌های وزارت نیرو، ناترازی تولید و مصرف برق در کشور بیش از ۱۵ هزار مگاوات در ساعات اوج مصرف است و بر همین اساس همه بخش‌ها اعم از اداری، خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری باید با اصلاح الگوی مصرف به صنعت برق برای عبور از فصل تابستان کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با مثبت ارزیابی‌کردن برنامه‌های امسال وزارت نیرو برای صنایع و کشاورزی خاطرنشان کرد: اینکه صنایع از برنامه خاموشی خود اطلاع داشته باشند و یا اینکه در ساعات غیر اوج بار و روزهای تعطیل، شیفت‌های کاری برقرار کنند، خوب است و به کاهش بار شبکه در ساعات اوج مصرف کمک می‌کند، اما باید مدیریت شود که کل بار خاموشی کشور به صنایع و کشاورزی و بخش مولد کشور تحمیل نشود.

صالحی ادامه داد: همچنین نیاز است سال‌های آینده با برنامه‌های جدی اصلاح الگوی مصرف و مقابله با بد مصرفی، برق کشور را بیشتر به بخش تولید تزریق کنیم.

وی مبارکه گفت: بر اساس مصوبات سازمان پدافند غیرعامل همه صنایع، مراکز و کارخانه‌های مهم و حیاتی به‌ویژه مواردی که نیاز ۲۴ ساعته به برق دارند، لازم است به مولدهای برق اضطراری مجهز شوند تا در شرایط خاص و بحرانی بتوانند برق موردنیاز خود را تأمین کنند.

این نماینده مجلس ابراز امیدواری کرد پیگیری این موضوع در دستور کار جدی دولت و این مراکز قرار گیرد تا در سال‌های آینده موضوع ناترازی برق به تولید کالا در کشور لطمه وارد نکند.

عضو فراکسیون بانوان مجلس افزود: خانواده‌ها با رعایت الگوی مصرف نقش بسزایی در کاهش مصرف برق دارند و توصیه ما به خانواده‌ها و مادران این است به‌ویژه در خصوص استفاده از لوازم سرمایشی و لوازم پرمصرف خانگی ملاحظات لازم را داشته باشند و استفاده از این وسایل را به زمان‌هایی که بار شبکه کمتر است، منتقل کنند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، انرژی برق ، مصرف بهینه برق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انرژی برق مصرف بهینه برق اصلاح الگوی مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است

سیاوش سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به عدم اصلاح ارزش پایه گمرکی توسط گمرک ناچارا هرکیلو شیرخشک را در بازارهای جهانی ۲ دلار عرضه می‌کنیم، درحالیکه با نرخ ۲.۶۵ دلار باید به سامانه نیما برگردانیم.

به گفته او، رفع تعهد ارزی صادرات در برابر واردات محدود شده است به طوریکه صادرات حتما در قبال واردات کالاهای کشاورزی باید باشد که دست تولیدکننده شیرخشک بسته است که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

سلیمی با اظهار نگرانی نسبت به افزایش قیمت شیرخام افزود: اگر قیمت شیرخام افزایش غیر متعارفی داشته باشد، بدون تردید صادرات شیرخشک و کره دچار مشکل می‌شود و شیرخام تولیدی بدلیل عدم جذب توسط کارخانجات جذب نخواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن شیرخشک ادامه داد: با افزایش قیمت شیرخام، سرانه مصرف داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد، از این رو انتظار می‌رود که تصمیم منطقی در خصوص اصلاح قیمت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن شیرخام در کشور تولید می‌شود، افزود: بنابر آمار ماهانه ۱۸ هزارتن شیرخشک در کشور تولید می‌شود که با ورود به فصل گرما درصدی از تولید کاهش می‌یابد و مجدد در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزارتن شیرخشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب مصرف داخل، مابقی شیرخشک تولیدی باید به بازارهای هدف صادر شود که متاسفانه در بحث اصلاح ارزش پایه گمرکی به رغم موافقت وزارت جهاد، تاکنون گمرک اصلاح نکرده است که در صورت تسهیل با نگرانی کمتری به سمت افزایش قیمت شیرخام می‌رویم.

او از دپوی ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات خبر داد و گفت: با اصلاح ارزش پایه گمرکی، میزان دپوی شیرخشک در کارخانجات کاهش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید