Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، کاهش نزولات جوی را در کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: بارش کم موجب کاهش آب سدهای دارای نیروگاه برق‌آبی شده و از طرفی افزایش مصرف بخش کشاورزی را موجب شده است.

عادل کاظمی با بیان این مطلب اضافه کرد: ذخیره‌ی آب پشت سدها حداقل ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و این امر باعث کاهش ۵۰ درصدی تولید انرژی از محل نیروگاه‌های برقآبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که طی تابستان بارش‌ها تقریبا به صفر می‌رسد، یادآور شد: در نتیجه‌ی این امر در طول فصل تابستان بخش قابل توجهی از تولید انرژی را از دست خواهیم داد که این در شرایطی است که طی سال‌های گذشته از ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی می‌توانستیم تا حدود ۱۰ هزار مگاوات نیز تولید داشته باشیم، اما امسال، حداقل ۴۰۰۰ مگاوات توان تولید این نیروگاه‌ها در ساعات اوج بار را عملا از دست داده‌ایم.

وی ادامه داد: کاهش تولید در این بخش باید با روش‌هایی جبران شود تا در ساعات اوج بار بتوانیم مصرف انرژی را مدیریت کنیم.

کاظمی گفت: مدیریت مصرف بیشتر به اشتراک‌های خانگی و بخش‌های تجاری مربوط می‌شود زیرا مشترکان این بخش‌ها می‌توانند بسیاری از مصارف خود را تعدیل کنند؛ مثلا به جای استفاده از لامپ در طول روز، از نور طبیعی بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: روش دیگر این است که جابجایی بار داشته باشیم یعنی بار را به ساعاتی که نیروگاه‌ها عملا استفاده‌ای ندارند، منتقل کنیم که این مسئله هم شامل مشترکان بزرگ صنعتی و کشاورزی و هم شامل خانه‌ها می‌شود. به این مفهوم که از لوازم پرمصرف مانند اتو، جاروبرقی، ماشین لباسشویی و ظرفشویی در ساعات اوج مصرف برق استفاده نکنیم و در ساعات پایانی شب یا ساعات ابتدایی صبح که فشار کمتری روی نیروگاه‌ها است، این لوازم را به کار ببریم.

وی متذکر شد: در تابستان ساعت اوج مصرف در شب نیز از ساعت ۹ و همزمان با غروب آفتاب شروع می‌شود، اما محدودیت‌های شب کمتر از محدودیت‌های روز است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از تمام مشترکان خانگی و تجاری خواست تا در ساعات ۱۲ تا ۱۸ همکاری لازم را در جهت مدیریت مصرف انجام داده و از مصرف غیرضروری انرژی خودداری کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نیروگاه های برق نیروگاه ها برق آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم