Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمد موسوی زاده روز سه‌شنبه در نشست با هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان به منظور بررسی راهکارهای عملیاتی برای گذر از دوره اوج بار مصرف تابستان و نحوه همکاری مشترکان افزود: برای همکاری مشترکان در برنامه های کاهش اوج مصرف برق در تابستان در بخش های صنعتی، کشاورزی، تجاری، اداری و سی ان جی و مولّدهای اضطراری، تاکنون سه هزار و ۹۶۹ مشترک با این شرکت تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان همکاری به نسبت سال گذشته، ۳۰۰ درصد افزایش داشت. 
وی با بیان این که از مجموع ۸۷۶۰ ساعت طول سال، حدود سه ماه و ۱۰ روز اوج مصرف بحرانی برق در استان سمنان وجود دارد اظهار داشت: به منظور رفع مشکل حدود پنج درصد ظرفیت تولید در اوج دوره بحرانی با مشکل مواجه هستیم، توسعه ظرفیت متناسب با مصرف سالانه که حدود پنج الی ۶ هزار مگاوات باید اضافه شود و در عمل به دلیل سرمایه گذاری بیش از حد، این امکان فراهم نیست و با بهره گیری از مدیریت بهینه مصرف و استفاده از فریند های تشویقی در صنعت برق، طراحی واجرایی می شود.
وی افزود: در تعرفه های مختلف، فرایندهای تشویقی پیش بینی شده و در بخش خانگی طرح برق امید، اشتراک های کشاورزی در صورت همکاری با این شرکت در پیک مصرف روز برای چهار ساعت بین ساعات ۱۲ الی ۱۸ از برق رایگان و صنایع با انعقاد تفاهم نامه از تسهیلات تخصیص یافته با توجه به همکاری برخوردار شده و مشترکان اداری، تجاری و مولّدهای اضطراری نیز به فراخور  میزان همکاری، از پاداش موردنظر بهره مند می شوند.
موسوی زاده اضافه کرد: سهمیه کاهش پیک بار سال ۱۴۰۰، در بخش صنعت ۲۵، در بخش کشاورزی ۱۰، در بخش تجاری نیم، در بخش اداری و در بخش سی ان جی یک، برای مولدهای اضطراری چهار و برای کنترل مستقیم بار تجهیزات سرمایشی نیم مگاوات است که در مجموع ۴۱ مگاوات پیش‌بینی شده است.
وی با بیان این که رشد برق در دوره اوج مصرف در سالهای ۹۷ و ۹۸ به ترتیب ۶.۱ و ۳.۲ درصد بود یادآور شد: رشد اوج دوره مصرف برق در سال ۹۹ به میزان ۱.۲ درصد ثبت شد و با اجرای موثر بـرنامه های مـدیریت مصرف و همکاری مشترکان، این مساله به نحو شایسته ای کنترل شد.
در این جلسه علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و اعضای هیات رئیسه این اتاق، علی تشنه دل، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان، حسن آلبویه، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان حضور داشتند و ، پیرامون همکاری در زمینه تامین سوخت مولّدهای اضطراری، اطلاع رسانی خاموشی ها از قبل و همچنین تشکیل کارگروه مهندسی مصرف به منظور برنامه ریزی برای اجرای مدیریت بار اضطراری و همکاری مشترکان در برنامه های پیک بار بحث و تبادل نظر شد. 

برچسب‌ها سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور همکاری مشترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری