Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به نقش عمده و مهم نیروگاه‌ها در تامین اوج مصرف برق در تابستان گفت: این بزرگترین وظیفه‌ای است که از کل نیروگاه‌ها انتظار می‌رود.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، همایون حائری روز چهارشنبه در آئین افتتاح طرح‌های ارتقای توان عملی و رفع محدودیت‌ تولید در پنج نیروگاه کشور که در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار داشت: آمادگی نیروگاه‌ها در تامین پیک تابستان، بزرگترین شاخصی است که از این طریق می‌توانیم قابلیت‌های یک تولید را ارزیابی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خوشبختانه این آمادگی را در پیک تابستان شاهد بودیم. در نیروگاه‌های برق آبی تولید بالای ۱۰ هزار مگاوات را هم در اختیار ما قرار دادند، تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر در تابستان امسال برای ما ملموس بود و در زمان‌هایی با تولید ۳۰۰ و ۴۰۰ مگاوات در پیک به ما کمک کردند‌.

وی گفت: در بخش تولید پراکنده، بیش از ۳۰ درصد در تابستان امسال نسبت به تابستان گذشته به ما کمک شد، نیروگاه اتمی هم در تمام تابستان تامین برق کرد و با توجه به وضعیت سوخت‌رسانی نیروگاه‌، نیاز بود که زمان تعمیرات دوره‌ای جابجا شود؛ این کار انجام شد و تعمیرات به عقب انداخته شد و توانستیم به نحو احسن از توان تولیدی این نیروگاه استفاده کنیم.

وی گفت: واحدهای حرارتی با آمادگی ۹۸ درصد در تابستان هم مجدد شروع به رکوردزنی کردند، امسال برای اولین بار تولید واحدهای حرارتی در زمان‌های پیک بار که سالی دو بار و در ماه‌های تیر و مرداد اتفاق می‌افتد، توانستند نزدیک به ۵۰ هزار مگاوات توان تولید کنند که نسبت به تولید تابستان سال گذشته این واحدها در زمان‌های پیک بار ۳.۵ درصد رشد داشت.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار داشت: در احداث واحدهای حرارتی سرمایه‌گذاری به خوبی انجام گرفت و نسبت به سال گذشته، ۲ درصد افزایش ظرفیت داشتیم.

وی با اشاره به تعمیرات نیروگاه‌های نکا، بیستون و تبریز اظهار داشت: عملکرد یونیت و بخشی نیروگاه‌ها شرایط بسیار مطلوبی در تابستان امسال داشت.

حائری با بیان این که در تابستان امسال تمام واحدهای حرارتی در مدار بود، افزود: نکته مهم امسال، مجموعه عملکرد کل صنعت برق در تابستان بود.

تابستان امسال دومین سالی بود که با مدیریت، پیک مصرف از یک درصد بیشتر افزایش نداشت، این در شرایطی بود که نیروگاه‌های ما کاملا قابلیت تولید در توان بالا را داشتند.

وی گفت: کنترل پیک مصرف در زمانی که قابلیت تولید وجود دارد به معنای افزایش تاب آوری قابل اندازه‌گیری است و این افزایش در شرایط تحریم نه هدف، که راهی است که در کنار آن باید طی کنیم.

حائری با اشاره به هدفگذاری افزایش راندمان نیروگاه‌ها به ۳۹ درصد تا پایان امسال افزود: در پایان مرداد نسبت به راندمانی که از ابتدای سال گذشته تا پایان مرداد داشتیم، راندمان حدود نیم درصد افزایش پیدا کرده است؛ ما می‌توانیم تا پایان امسال به بالای ۳۹ درصد برسیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره ارتباط مدیریت مصرف با افزایش راندمان ادامه داد: زمانی که در حال مدیریت پیک مصرف هستیم، از واحدهای قدیمی کم‌راندمان کمتر استفاده می‌کنیم.

این مقام وزارت نیرو افزود: حدود سه هزار مگاوات نیروگاه‌هایی داریم که قدیمی بوده و راندمان ۲۰ درصد و کمتر از آن دارند، به علت نیاز موجود، این نیروگاه‌ها آماده می‌شوند تا در زمان‌های پیک بار از تولید آن‌ها مصرف کنیم.

امسال با مدیریت پیک مصرف کمتر از این ها استفاده شد و این به طور مستقیم اثر خود را روی راندمان گذاشت.

وی گفت: کار تعمیرات نیروگاه‌ها هم آغاز شده که با حدت و شدت بیشتری انجام می شود تا زمان شروع پیک سال آتی، واحدها آمادگی لازم را داشته باشند.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) رضا اردکانیان همایون حائری وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران رضا اردکانیان همایون حائری وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو تابستان امسال واحدهای حرارتی نیروگاه ها وزارت نیرو وزیر نیرو پیک مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد

به گزارش همشهری آنلاین،‌ همایون حائری، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در پاسخ به این سوال که آیا برای امسال پیش بینی برای وقوع خاموشی و انتشار جداول در این راستا شده است؟ گفت: با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده پیش‌بینی برای خاموشی‌ها نداریم.

حائری ادامه داد: انشاالله با تلاش‌های صورت گرفته و مدیریت مصرف می‌توانیم تابستان را پشت سر بگذاریم.

او در خصوص میزان ناترازی برق در کشور، اظهار کرد: ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق که اعلام شده صحت ندارد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: نمی توان عدد دقیقی را اعلام کرد، چراکه ناترازی برق بستگی به مدیریت مصرف دارد.

به تازگی مصطفی رجبی مشهدی - مدیرعامل توانیر - درباره رقم ناترازی برق در تابستان سال جاری گفت: اگر مشارکت مردم نباشد ناترازی زیاد است؛ اما پیش‌بینی ما این است با پویش با انرژی و مشارکت مردم ناترازی به حداقل ممکن برسد.

به گفته وی در ابتدای دولت رقم ناترازی حدود ۱۴ هزار مگاوات بود پیش بینی این است؛ امسال با اقداماتی که صورت می گیرد به حدود ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاوات برسیم.

تعریف ۱۸۰ برنامه و شروع پویش با انرژی برای گذر از تابستان احتمال خاموشی در کشور را کمرنگ کرده است، اما انتظار می‌رود که مردم همکاری لازم را در این بخش داشته باشند تا تابستان امسال را بدون خاموشی پشت سر گذاشته شود.

کد خبر 849098 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم برق

دیگر خبرها

  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان