Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@13:03:20 GMT

مردم چه کنند تا خاموشی نداشته باشیم؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۹۳۶۸

اگر مردم در ساعات ۱۲ تا ۱۶ که اوج مصرف برق تابستانه است، از استفاده از وسایل پرمصرف برقی اجتناب کنند، از روشنایی روز به جای روشن کردن لامپ‌ها استفاده کنند و دمای وسایل سرمایشی را روی ۲۵ درجه قرار دهند، بدون مشکل از تابستان عبور خواهیم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین صبوری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اظهار داشت: همه ساله در فصول گرم سال شاهد اوج مصرف برق در کشور هستیم که کلانشهر تهران نیز با توجه به تعداد زیاد مشترکان، سهم زیادی در مصرف برق در ساعات پیک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: هر ساله اقدامات وسیعی را برای آمادگی تأمین برق مطلوب در تابستان انجام می‌دهیم و پیش‌بینی کرده بودیم که پیک‌بار تهران در تابستان سال جاری به 5000 مگاوات برسد اما چندین اقدام را به منظور مدیریت مصرف در دستور کار قرار دادیم تا از افزایش پیک مصرف جلوگیری کنیم.   مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تصریح کرد: با حدود 700 مشترک صنعتی و اداری که جزو مشترکان دیماندی ما هستند، تفاهم‌نامه مدیریت مصرف امضا کردیم، همچنین طبق بخش‌نامه استانداری تهران، در خصوص مدیریت مصرف برق در دستگاه‌های اجرایی استان نظارت و پیگیری شد، از سوی دیگر مهمترین رکن مدیریت مصرف، همراهی مردم بود که در تابستان سال جاری شاهد آن بودیم.   وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه متوسط دما در تابستان سال جاری یک تا یک‌ونیم درجه بیش از تابستان سال گذشته است، تا امروز در بالاترین حد با 1.9 درصد رشد مصرف برق نسبت به بیشینه مصرف تابستان سال گذشته مواجه بودیم.   صبوری با بیان اینکه "از ابتدای تابستان تا امروز ثبت پیک مصرف 4660 مگاواتی رکورد پیک مصرف برق کلانشهر تهران بوده"، گفت: انتظارمان از تمامی مشترکان به خصوص مشترکان خانگی این است که تا پایان پیک تابستانی، نسبت به مدیریت مصرف توجه لازم را داشته باشند.   این مقام مسئول در خصوص اینکه "تا چه زمانی پیک تابستانی مصرف برق تهران ادامه دارد؟"، گفت: برنامه‌های مدیریت مصرف را تا پایان مرداد ماه ادامه می‌دهیم و پیش‌بینی ما این است که بعد از این تاریخ، با کاهش دمای هوا، از پیک مصرف برق کاسته شود، اما ممکن است تحت شرایطی، پیک مصرف ادامه داشته باشد و نیاز به مدیریت مصرف با رعایت دمای 25 درجه برای وسایل سرمایشی و اجتناب از استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات اوج مصرف همچنان وجود دارد.   وی افزود: پس از آنکه با چند دستگاه اجرایی که مدیریت مصرف را رعایت نکرده بودند، برخورد شد، نحوه مدیریت مصرف برق در دستگاه‌های اجرایی بهتر از گذشته و با نظم بیشتری پیگیری شد و با اکیپ‌هایی به صورت مستمر روند مصرف برق 1000 دستگاه اجرایی در تهران را تحت نظارت قرار  داده‌ایم و هر دستگاهی توجه لازم را به مدیریت مصرف نداشته باشد، اقدام به قطع برق آن دستگاه اجرایی خواهیم کرد.   مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد: اگر مردم در ساعات 12 تا 16 که اوج مصرف برق تابستانه است، از استفاده از وسایل پرمصرف برقی اجتناب کنند، از روشنایی روز به جای روشن کردن لامپ‌ها استفاده کنند و دمای وسایل سرمایشی را روی 25 درجه قرار دهند، بدون مشکل از تابستان عبور خواهیم کرد.   وی ادامه داد: هدف ما از مدیریت مصرف و مدیریت بار، ایجاد محدودیت نیست بلکه می توان با مدیریت بهینه در چند ساعت اوج مصرف، رفاه را برای همه مشترکان با پایداری شبکه برق به ارمغان آورد.   منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تابستان امسال خاموشی نخواهیم داشت
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • امسال خاموشی نداریم
  • چالوس یک طرفه شد