Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر مردم در ساعات ۱۲ تا ۱۶ که اوج مصرف برق تابستانه است، از استفاده از وسایل پرمصرف برقی اجتناب کنند، از روشنایی روز به جای روشن کردن لامپ‌ها استفاده کنند و دمای وسایل سرمایشی را روی ۲۵ درجه قرار دهند، بدون مشکل از تابستان عبور خواهیم کرد. ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

حسین صبوری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: همه ساله در فصول گرم سال شاهد اوج مصرف برق در کشور هستیم که کلانشهر تهران نیز با توجه به تعداد زیاد مشترکان، سهم زیادی در مصرف برق در ساعات پیک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر ساله اقدامات وسیعی را برای آمادگی تأمین برق مطلوب در تابستان انجام می‌دهیم و پیش‌بینی کرده بودیم که پیک‌بار تهران در تابستان سال جاری به 5000 مگاوات برسد اما چندین اقدام را به منظور مدیریت مصرف در دستور کار قرار دادیم تا از افزایش پیک مصرف جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تصریح کرد: با حدود 700 مشترک صنعتی و اداری که جزو مشترکان دیماندی ما هستند، تفاهم‌نامه مدیریت مصرف امضا کردیم، همچنین طبق بخش‌نامه استانداری تهران، در خصوص مدیریت مصرف برق در دستگاه‌های اجرایی استان نظارت و پیگیری شد، از سوی دیگر مهمترین رکن مدیریت مصرف، همراهی مردم بود که در تابستان سال جاری شاهد آن بودیم.

وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه متوسط دما در تابستان سال جاری یک تا یک‌ونیم درجه بیش از تابستان سال گذشته است، تا امروز در بالاترین حد با 1.9 درصد رشد مصرف برق نسبت به بیشینه مصرف تابستان سال گذشته مواجه بودیم.

صبوری با بیان اینکه "از ابتدای تابستان تا امروز ثبت پیک مصرف 4660 مگاواتی رکورد پیک مصرف برق کلانشهر تهران بوده"، گفت: انتظارمان از تمامی مشترکان به خصوص مشترکان خانگی این است که تا پایان پیک تابستانی، نسبت به مدیریت مصرف توجه لازم را داشته باشند.

این مقام مسئول در خصوص اینکه "تا چه زمانی پیک تابستانی مصرف برق تهران ادامه دارد؟"، گفت: برنامه‌های مدیریت مصرف را تا پایان مرداد ماه ادامه می‌دهیم و پیش‌بینی ما این است که بعد از این تاریخ، با کاهش دمای هوا، از پیک مصرف برق کاسته شود، اما ممکن است تحت شرایطی، پیک مصرف ادامه داشته باشد و نیاز به مدیریت مصرف با رعایت دمای 25 درجه برای وسایل سرمایشی و اجتناب از استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات اوج مصرف همچنان وجود دارد.

وی افزود: پس از آنکه با چند دستگاه اجرایی که مدیریت مصرف را رعایت نکرده بودند، برخورد شد، نحوه مدیریت مصرف برق در دستگاه‌های اجرایی بهتر از گذشته و با نظم بیشتری پیگیری شد و با اکیپ‌هایی به صورت مستمر روند مصرف برق 1000 دستگاه اجرایی در تهران را تحت نظارت قرار  داده‌ایم و هر دستگاهی توجه لازم را به مدیریت مصرف نداشته باشد، اقدام به قطع برق آن دستگاه اجرایی خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد: اگر مردم در ساعات 12 تا 16 که اوج مصرف برق تابستانه است، از استفاده از وسایل پرمصرف برقی اجتناب کنند، از روشنایی روز به جای روشن کردن لامپ‌ها استفاده کنند و دمای وسایل سرمایشی را روی 25 درجه قرار دهند، بدون مشکل از تابستان عبور خواهیم کرد.

وی ادامه داد: هدف ما از مدیریت مصرف و مدیریت بار، ایجاد محدودیت نیست بلکه می توان با مدیریت بهینه در چند ساعت اوج مصرف، رفاه را برای همه مشترکان با پایداری شبکه برق به ارمغان آورد.

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صنعت برق ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت برق ایران صنعت برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تابستان امسال خاموشی نخواهیم داشت
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • امسال خاموشی نداریم
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است